Darim - SoftLab NSK

FS1000, FS2000, FS2000HD, FS4000, FS4000HD

Az FS1000 kizárólag 32 bites operációs rendszert támogat!

Az 5-ös sorozatú szoftver működéséhez telepítve kell legyen a gépen a MICROSOFT DIRECTX FOR MANAGED CODE UPDATE és a Microsoft .NET Framework 2.0, valamint a .NET Framework 4.5

.NET Framework 2.0 probléma
Amennyiben Windows 8, 8.1, 10 fut a gépen, abban az esetben a Vezérlőpult, Programok és szolgáltatások elemén belül "A Windows szolgáltatásainak be- és kikapcsolása" lehetőséget választva engedélyezheti a .NET Framework 3.5-ös és 2.0-ás változatának telepítését.

A .NET-keretrendszer 3.5 (és 2.0) telepítése igény esetén
Ha egy alkalmazás a .NET-keretrendszer meghatározott verzióját igényli, de a számítógépen nem található meg az adott verzió, akkor a rendszer automatikusan telepíteni és aktiválni tudja azt. Amikor az alkalmazás a telepítés elkezdését kéri, koppintson vagy kattintson A szolgáltatás telepítése elemre.

A .NET-keretrendszer 3.5 (és 2.0) engedélyezése a Vezérlőpulton - (Microsoftos bükkfanyelven)

  • A Vezérlőpult megnyitásához pöccintsen befelé a képernyő jobb széléről, koppintson a Keresés gombra (egér használata esetén mutasson a képernyő jobb felső sarkára, húzza a mutatót lefelé, és kattintson a Keresés gombra), a keresőmezőbe írja be a Vezérlőpult kifejezést, és koppintson vagy kattintson a Vezérlőpult találatra.
  • A Nézet menüben válassza a Nagy ikonok elemet, majd koppintson vagy kattintson a Programok és szolgáltatások elemre.
  • Koppintson vagy kattintson A Windows szolgáltatásainak be- és kikapcsolása elemre. Rendszergazdai engedély szükséges A rendszer rendszergazdai jelszót vagy a választás megerősítését kérheti.
  • Válassza a .NET-keretrendszer 3.5 (.NET 2.0 és 3.0 benne foglalva) lehetőséget, és koppintson vagy kattintson az OK gombra.

 

A jelenlegi, 5.7.0-ás szoftver változat lesz az utolsó, amely még Windows XP támogatással rendelkezik!

Legfrissebb szoftverváltozat letöltése FS1000-hez:

Legfrissebb szoftverváltozat letöltése FS2000/4000-hez:

Software CODEC pack
Erre a CODEC csomagra akkor van szükség, ha a más számítógépen szeretnének dolgozni az adáslebonyolító gép által rögzített fájlokkal, pl. utómunka céljából.

 

FS1000/2000/4000/2000HD/4000HD használati útmutató

Go to top